Lån via SMS - Massor med lån som går att ta via smsA--0 A-EG - EX - M2-0

Nyheterna om att låna via SMS

Nyheter om Lån SMS

På denna sida kan du hitta alla de viktigaste och skrämmande nyheterna om att låna via dyra SMS-lån. Det kommer även finnas en del nytt om att låna pengar med hjälp av snabblån, mobillån eller webblån.

Ifall du någongån funderat på att ta ett lån via SMS ska du fundera om både en och två gånger. Alla SMS-lån är mycket dyra och ofta finns det ingen anledning att ta lånet utan det är bättre att vänta till dess du sparat ihop pengarna. Det är också svårt att veta vilket lån som är bäst och att jämföra de olika alternativa lånen via SMSM tar lång tid. Många av lånefirmorna vill tjäna stora pengar på dina SMS-lån och därför gör det allt för att du ska missa att återbetala lånen så att du får påminnelse- och straffavgifter.

Det är inte ovanligt att tidningar innehåller nyheter och reportage om personer som tagit SMS-lån och sedan hamnat i ekonomisk trångmål.

H-EG - EX - M2-1

Viktigt innan du tecknar ett lån via SMS

De som har för avsikt att ta ett lån via SMS bör tänka sig för och läsa igenom alla lånevillkor mycket noga. Om man råkar missa något om villkoren kan man bli nekad lånet eller ännu värre, att man får ett extremt dyrt snabblån via SMS. Genom att leta runt bland de olika lånealternativen kan du hitta det billigaste lånet via SMS och få en kostnad på en tiondel mot de dyrare lånen.

I-EG - EX - M2-2


I-EG - EX - M2-3


Meny - SMS-lån
Till förstasidan på www.lån-sms.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Låna 1000 kr Gratislån Låna 2000 kr Nyheter