Lån via SMS - Massor med lån som går att ta via smsA--0 A-EG - EX - M2-0

Lån via SMS utan UC

Lån via SMS utan UC

Om du tänkt söka om ett lån via SMS så kommer låneföretaget att göra en kreditbedömning av dig och din ekonomi för att säkerställa att du kan återbetala ditt SMS-lån.

Kreditbedömningen sker vanligtvis via ett kreditupplysningsföretag. För stora lån kan detta vara UC, Upplysningscentralen, men för mindre belopp kan det vara t.ex. Creditsafe som gör kreditbedömningen.

Totalt kan du ta lån med totalsumman 0 kronor om du tar samtliga SMS-lån som inte kräver UC. Det finns 0 olika lånebolag som erbjuder mindre lån via SMS där inte Upplysningscentralen inte gör någon kontroll.

I-EG - EX - M2-1

Alla lån via sms utan att UC gör kreditbedömningen

Här finns de bästa långivarna du kan vända dig till om du absolut måste låna pengar via SMS och vilka kreditupplysningsfirmor de nyttjar.

LånebolagKreditbedömningLånebeloppLån gratisFrånRegler
I-EG - EX - M2-2

Ta inte SMS-lån om Upplysningscentralen gör kreditbedömningen

Ta inte SMS-lån om Upplysningscentralen gör kreditbedömningen

Det finns många lån man kan ansöka om där Upplysningscentralen, UC inte medverkar vid kreditbedömningen. Detta betyder dock inte att du blir godkänd att få lån men fördelen är att ingen annan kan få reda på att du ansökt om lånet.

Du ska däremot aldrig ta ett lån som du inte är 100% säker på att du kan återbetala. Om du missar en återbetalning på ett litet lån kan det bli jättedyrt för dig och i värsta fall får du en betalningsanmärkning hos kronofogden vilket gör att du inte kan få ett bra lån på flera år.


Viktigt innan du tecknar ett lån via SMS

De som har för avsikt att ta ett lån via SMS bör tänka sig för och läsa igenom alla lånevillkor mycket noga. Om man råkar missa något om villkoren kan man bli nekad lånet eller ännu värre, att man får ett extremt dyrt snabblån via SMS. Genom att leta runt bland de olika lånealternativen kan du hitta det billigaste lånet via SMS och få en kostnad på en tiondel mot de dyrare lånen.

I-EG - EX - M2-3Meny - SMS-lån
Till förstasidan på www.lån-sms.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Låna 1000 kr Gratislån Låna 2000 kr Nyheter